grunio Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Witajcie. Mam pytanko. czy linki do hamulca ręcznego prawa i lewa różnią się długością ? Jeżeli tak to po której stronie powinna jaka być? ponieważ od dłuższego czasu mam z hamulcem ręcznym dość duży problem. Dzięki za każdą podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Kolego może to ci coś pomoże linka lewa nr kat 36531JD00A, prawa 36530JD00A. Z tego co widzę w katalogu linki są raczej tej samej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Gdyby były takie same , to miałyby ten sam numer katalogowy, przy różnych numerach należy zakładać że są różne. Po prawej stronie jest zbiornik paliwa i dlatego ułożenie nie jest symetryczne. Montaż nowej jest prosty, natomiast demontaż końcówki starej z przegrody tunelu wymaga specjalnego podejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziadekJanek Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 (edytowane) Błąd. Edytowane 15 Sierpnia 2024 przez DziadekJanek Link nieodpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunio Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Dzięki za podpowiedzi i za te numery katalogowe. Znalazłem według nich opisy i długości. Faktycznie prawa jest dłuższa od lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi