rromanski5 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Cześć. Szukam, szukam i nie mogę znaleźć rozwiązania mojego problemu. Mam Nissana Qashqai j11 z 2019 roku z Nc3 tylko bez karty sd. Zaktualizowalem soft i mapy przez wifi, wszystko działa że aż miło. Niestety nie mogę wgrać do navi najnowszych fotoradarów ponieważ nigdzie nie ma opcji zainstalowania z usb. Mam pena przygotowanego tak jak pisaliscie w innych postach i aktualny plik nissan_connect.csv. Wkładam pena do usb auta i nic. Teraz pytanie czy do tej navi muszę mieć plik Alerts_0913.ntq czy samo .csv wystarczy. Jezeli tak to skąd taki plik ogarnąć i jak w menu go wgrać jeżeli navi jest bez sd? Mam cele specjalne (zielone ikonki) ale tam nie ma opcji instalacji Poi. Wersja oprogramowania navi D0821 Pomóżcie proszę dużo jeżdzę po Polsce i przydałyby się radary w zamian podzielę się plikiem z Poi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi