Maarcel Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 (edytowane) Przewertowałem instrukcję auta i multimediów i nie mogę tego odnaleźć. Co oznacza przekreślona ikona pojazdu w prawym, górnym rogu stacji multimedialnej? To chyba tak po myciu się porobiło Dzięki M. Edytowane 15 Sierpnia 2024 przez Maarcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor88 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 U mnie dzisiaj jest podobnie, to oznacza, że nie działają usługi NISSANCONECT, przez brak działania modułu telematycznego. Aplikacja na smartfonie nie lokalizuje auta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor88 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 (edytowane) Sprawa wyjaśniona! Okazuje się, że to prace konserwacyjne systemu...łączność z autem już wróciła, ale aplikacja na smartfonie wyświetla tylko informację o konserwacji do niedzieli (18.08) do godz. 12.30. Edytowane 17 Sierpnia 2024 przez Sailor88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lps Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Wczoraj jak wracałem z pracy miałem przekreślone auto i mapy offline. Rano było ok, a jak wracałem z pracy to znowu offline i przekreślone auto. Ciekawe od czego to zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Może w drodze z pracy przejeżdżasz przez jakiś obszar, gdzie nie ma zasięgu sieci komórkowej, z którą Nissan ma podpisaną umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano wczoraj o 05:13 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:13 W dniu 13.02.2025 o 19:51, Lps napisał: Wczoraj jak wracałem z pracy miałem przekreślone auto i mapy offline. Rano było ok, a jak wracałem z pracy to znowu offline i przekreślone auto. Ciekawe od czego to zależy U mnie od dwóch dni to samo , rano przekreślona po południu już ok. + od tygodnia nie działa rozpoznawanie znaków. 😡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lps Opublikowano wczoraj o 14:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:50 (edytowane) Ikonka samochodu i internet działa po 3 dniach szwankowania. Znaki działały 2 dni ale już nie 🙂 Mnie to jednak najbardziej wkurza działanie dźwięków. Możliwe że to przez apple car ale raz mam dźwięk z radia, raz nie mam. Żeby działało muszę środkową gałką wyłaczyć audio i włączyć i wtedy zaskakuje i działa. Często mam tak, że zamiast głośnością rada mam ikonkę strzałki i podgłaśniam nawigację, a nie radio. Czasami chcę radio ciszej a mam ikonkę ludzika i podgłaszam jakby sterowanie głosowe. Wkurza to okropnie. Edytowane wczoraj o 14:50 przez Lps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi