WojtekPt Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Jak w temacie - już 3 raz resetuję pin by aplikacja zadziała. Możecie sprawdzić jak u was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helvaar Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Kilka dni temu mieli przerwę techniczną i wtedy mi 2 dni nie działało. Ale teraz już śmiga prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrail2024 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Dwukrotnie komunikat, że nie może znaleźć moich pojazdów, za 3 razem weszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPt Opublikowano 22 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Czy może ktoś sprawdzić czy da się zamknąć lub otworzyć pojazd przez tę aplikację. Cały czas mi ją wywala i nic nie działa. Chciałbym wykluczyć opcje , że to przez mój telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 35 minut temu, WojtekPt napisał: Czy może ktoś sprawdzić czy da się zamknąć lub otworzyć pojazd przez tę aplikację. Cały czas mi ją wywala i nic nie działa. Chciałbym wykluczyć opcje , że to przez mój telefon. u mnie apka też wariuje od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Godzinę temu, WojtekPt napisał: Czy może ktoś sprawdzić czy da się zamknąć lub otworzyć pojazd przez tę aplikację. Cały czas mi ją wywala i nic nie działa. Chciałbym wykluczyć opcje , że to przez mój telefon. aktualnie mam taki komunikat, ale gdy apka działa można zdalnie otworzyć, zamknąć i uruchomić alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPt Opublikowano 22 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Dzięki wielkie, czyli coś działają. Szkoda tylko, że to odbywa się w taki sposób. Edytowane 22 Stycznia przez WojtekPt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Jest 14.33 ale widze, ze przedłużyli do 15.30 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia apka juz działa, trzeba aktualizawac wszystkie funkcje działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi