jaco777 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Zależy mi na haku, który po zdemontowaniu będzie praktycznie niewidoczny (reszta montażu) i nie będę obijał sobie nóg o tą resztę montażu. Nie musi być to koniecznie hak z szybkim fabrycznym odłączaniem, może być hak stały (ale na śruby i spełniający w/w warunek). Na Allegro spory wybór, ale na oko ciężko stwierdzić który spełni moje wymagania - link do ofert https://allegro.pl/kategoria/holowanie-kompletne-haki-holownicze-belka-kula-253572?string=t31&description=1&order=qd\ PS Czy do zamontowania tylnego bagażnika rowerowego, potrzebny jest jakiś specjalny hak holowniczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz10 Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Na twoim miejscu szukałabym haka fabrycznego, tzn. używki. Ja mam taki i uważam, że jest solidniejszy niż te aftermarketowe. Jak kupisz, dasz do piaskowania, malowania proszkowego i będzie jak nowy. Jest odkręcany na dwie śruby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Ja mam ori wypinany jednym klikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz10 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia W dniu 25.08.2024 o 22:37, rademenez napisał: Ja mam ori wypinany jednym klikiem Zapodaj jakieś foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz10 Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września Bajerancki. Ja mam zwykły skręcamy na śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi