Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

J11 - kostki pod tapicerka, tyl prawy

mariuszon
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, zdjalem tapicerke bagaznika i tylnych nadkoli i po prawej stronie za nadlem znalazlem wiszace fabrycznie dwie kostki zaslepione fabryczymi zaslepkami, kto cos kojarzy do czego one prowadza i po co zostaly wyprowadzone ?

moje auto to Qashqai J11 z 2015 roku, 1,6 benzyna T w wersji Tekna ....

ea6414e9-5dd9-418f-9e78-f8624b69f174.jpg

Edytowane przez mariuszon

Obstawiam sterownik spryskiwania kamery tylnej i połączenie pompy powietrza...

13 hours ago, Paulo68 said:

Na pewno chodzi o prawą stronę?, bo zdjęcie jest lewej strony bagażnika 😁

taaak, lewa strona ... 🙂

Większa kostka może być do haka, można to łatwo sprawdzić miernikiem, na Twojej fotce widać maty wygłuszające , były - czy kleiłeś sam?  daje to coś w ogóle ?

Edytowane przez Paulo68

On 8/30/2024 at 9:05 PM, Paulo68 said:

Większa kostka może być do haka, można to łatwo sprawdzić miernikiem, na Twojej fotce widać maty wygłuszające , były - czy kleiłeś sam?  daje to coś w ogóle ?

Sam wyklejalem nadkola, z tylu blotniki, bagaznik, tylna klape i wszystkie drzwi, kosmiczna roznica .... dalem tez nowe glosniki .... zadnych wzmacniach czy subwooferow ... i tak jest wielka roznica ....

5 minutes ago, mariuszon said:

Sam wyklejalem nadkola, z tylu blotniki, bagaznik, tylna klape i wszystkie drzwi, kosmiczna roznica .... dalem tez nowe glosniki .... zadnych wzmacniach czy subwooferow ... i tak jest wielka roznica ....

mam jeszcze do zrobienia pokrywe silnika i przednie nadkola, naprawde duzo to zmiania a koszt niewielki, samodzielnie to mozna bez problemu ogarnac, ja nie jestem mechanikiem i raczej doswiadcznienie mam znikome

Dzięki , tez przymierzam się do wyciszenia tyłu, jakiej grubości kupiłeś maty 2mm?

Edytowane przez Paulo68