Drazek20 Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Witam Mam problem z kluczykiem... Mianowicie nie da się otwierać oraz zamykać auta z pilota oraz z guzika na drzwiach,tylko po przyłożeniu pilota do przycisku start/stop można odpalić auto ale nadal nie działa funkcja zamykania i otwierania . Proszę o wskazówki co można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterros Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Jeśli problem tylko z jednym kluczykiem - wymień w nim baterię. jesli problem z oboma kluczykami, masz wyłączony keyless w menu między zegarami- nie pamiętam dokładnie, ale szukaj pod hasłem Security settings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M112 Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 9 hours ago, Drazek20 said: Witam Mam problem z kluczykiem... Mianowicie nie da się otwierać oraz zamykać auta z pilota oraz z guzika na drzwiach,tylko po przyłożeniu pilota do przycisku start/stop można odpalić auto ale nadal nie działa funkcja zamykania i otwierania . Proszę o wskazówki co można zrobić. Zmień baterie, jak już zmieniłeś i dalej nie działa to spróbuj inna firmę baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 W dniu 1.09.2024 o 14:10, piterros napisał: Jeśli problem tylko z jednym kluczykiem - wymień w nim baterię. jesli problem z oboma kluczykami, masz wyłączony keyless w menu między zegarami- nie pamiętam dokładnie, ale szukaj pod hasłem Security settings. To nie wyłącza pilota a ten też nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi