mancza Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września witam Krótkie pytanko - rozebrałem klapę bagaznika i znalazłem przykręcone "coś" , dodatkowo jest owinięte taśmą i trytką . Nie jest podłączone żadnymi przewodami. Orientuje się do czego to służy, co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancza Opublikowano 8 Września Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września W dniu 2.09.2024 o 10:36, e11note napisał: może jakiś schowek? https://www.amayama.com/en/genuine-catalogs/epc/nissan-europe/note/e12e/1881-hr12de Dzieki za katalog - przydał się :). Pokazuje, że to jakaś poduszka, ale do czego ..... Mam jeszcze drugie pytanie - szukam klamki do tylnej klapy do mojego Note E12 - wszystko co znajduję jest na mikrostyk i chyba do E11 - u mnie to zwykła klamka. Tak ciężko z częściami do tego modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi