2pac Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Zapewne ktoś na forum odbierał ostanio nowe auto i zechce podzielić się doświadczeniem. Czy jak w systemie została podana konkretna data wypuszczenia auta to była ona dotrzymana, czy może są jakieś obsunięcia, ewentualnie auto wcześniej zostało wydane? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Mój w zeszłym roku zjechał zgodnie z planem na plac celny w Gdańsku w połowie sierpnia, po czym firma Astara dostarczała samochód do dealera przez ... 2 miesiące. Auto odebrałem w połowie października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 7 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 No to grubo, bo planowałem zostawić auto w rozliczeniu, ale wycena jest aktualna na dwa miesiąc, a jak będzie obsuwa to zaproponowanej ceny nie otrzymam🫤 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 cześć, ale w zeszłym roku urząd celny przyblokował w porcie Gdańsk bardzo dużo hybryd różnych marek w związku z nieścisłościami podatkowymi. chyba juz ten problem jest rozwiązany. Mój xtrail stał 3 m-ce (bo tyle max cło może przyblokować samochód). Gdyby nie to, to byłby na czas, bo wg zamówienia miałem odbiór koniec października, a w porcie Gdańsk był juz w połowie października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 (edytowane) W dniu 7.09.2024 o 11:38, 2pac napisał: ...wycena jest aktualna na dwa miesiąc, a jak będzie obsuwa to zaproponowanej ceny nie otrzymam Mnie poinformowali, że wycena jest ważna 1 miesiąc, ale z racji posianej umowy zakupu (z ujętym bonusem za odsprzedaż) i przedłużającej się daty odbioru po stronie dilera, trochę przekroczyłem miesiąc i nie było problemu. Czy radę przeciągnąć ponad 2 miesiące, ciężko powiedzieć. Edytowane 8 Września 2024 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof42 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Ja zamawiałem 13-09-2024 auto u dilera 13-12-2024 teraz czekam na rejestracje i wydanie samochodu. w zamówieniu było termin odbioru 31-01-2025 wiec pewnie będzie troszkę wcześniej niż w umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Witam ja miałem datę produkcji na 15.12.2024 poinformowano mnie z salonu Nissan, że produkcja mojego e-power została przesunięta na początek przyszłego roku, także aktualnie jakąś obsuwe mają z autami z końcówki roku. Całe szczęście profity z 24 zostają. 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi