blocke Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Witam. Zapaliły mi się dziś kontrolki os ABS i ESP OFF. Poziom płynu hamulcowego jest ok, błędów na moim testerze diagnostycznym nie ma, ładowanie akumulatora ok, odłączyłem klemę minusową na jakiś czas nie pomogło, bezpieczniki ok. Gdzie szukać przyczyny? Pomóżcie. Qashqai J10 silnik benzyna 1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 24 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Witam, W dniu 22.09.2024 o 17:18, blocke napisał: Poziom płynu hamulcowego jest ok Ja bym sprawdził sam czujnik poziomu płynu w zbiorniczku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluk Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Jeżeli wyłączony jest ABS ESP to zapewne jeden z czujników przy kole powiedział "adios". Rozumiem, że testerem sprawdzałeś układ ABS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi