WitekO62 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Mama pytanie do użytkowników wersji e-Power. Pod podłogą jest dość dziwnie wyglądająca osłona wykonana z jakichś materiałów tekstylnych. Czy nie ma z tym problemów? Można zobaczyć na załączonym filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Mam trzy lata w mhev-ie podobny wynalazek. Na razie jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor88 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Oglądałem to w swoim QQ E-power od spodu i z tej perspektywy wygląda to inaczej, normalnie po prostu. Dodam, że z tego samego tworzywa wykonana jest osłona pod silnikiem, tylko jej nie widać, więc nikt się nie czepia. W/g mnie to ekologiczny materiał, zastępujący osłony plastikowe stosowane dotychczas. Ewentualny plus jest taki, że w razie uderzenia taki bardziej miękki materiał się podda, a twardy pęknie lub złamie się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września Też tam zajrzałem z ciekawości i wydaje się, że słona wykonana jest z wysokiej jakości materiału tzn. jakiś włókien syntetycznych - na pewno nie z plastiku. Być może lepiej tłumi odgłosy w trakcie jazdy i nawet lepiej odprowadza wodę. Jest dosyć elastyczna, na tyle ze gdyby doszło do otarcia o podłoże to nie pęknie, a jednocześnie nie ulegnie uszkodzeniu. Sprawdziłem tez, ze prześwit pod nią wynosi dokładnie tyle ile w specyfikacji. Właściwe to są to 2 oddzielne osłony na każdą stronę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi