WitekO62 Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Mama pytanie do użytkowników wersji e-Power. Pod podłogą jest dość dziwnie wyglądająca osłona wykonana z jakichś materiałów tekstylnych. Czy nie ma z tym problemów? Można zobaczyć na załączonym filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Mam trzy lata w mhev-ie podobny wynalazek. Na razie jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor88 Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Oglądałem to w swoim QQ E-power od spodu i z tej perspektywy wygląda to inaczej, normalnie po prostu. Dodam, że z tego samego tworzywa wykonana jest osłona pod silnikiem, tylko jej nie widać, więc nikt się nie czepia. W/g mnie to ekologiczny materiał, zastępujący osłony plastikowe stosowane dotychczas. Ewentualny plus jest taki, że w razie uderzenia taki bardziej miękki materiał się podda, a twardy pęknie lub złamie się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 28 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Też tam zajrzałem z ciekawości i wydaje się, że słona wykonana jest z wysokiej jakości materiału tzn. jakiś włókien syntetycznych - na pewno nie z plastiku. Być może lepiej tłumi odgłosy w trakcie jazdy i nawet lepiej odprowadza wodę. Jest dosyć elastyczna, na tyle ze gdyby doszło do otarcia o podłoże to nie pęknie, a jednocześnie nie ulegnie uszkodzeniu. Sprawdziłem tez, ze prześwit pod nią wynosi dokładnie tyle ile w specyfikacji. Właściwe to są to 2 oddzielne osłony na każdą stronę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi