Patryknavara Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Witam . Mam problem z Nissan navara 2,5d .problem polega na tym że auto nie chodzi na wolnych obrotach ! Objawy wskazywały na zapchany wydech lecz to nie było to !! Okazało się że jeśli odczepię przewód od strerowania turbiny auto odpala i wchodzi na obroty !dodam jeszcze ze jak okręci się rurę od egr samochód również pracuje prawidłowo (lecz bardzo mocno kopci ) ten temat był już poruszany lecz nie ma odpowiedzi . Proszę pomóżcie mi bo to podpalę 😂😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanGeo Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Witaj. Czy u Ciebie również powiedzmy na skrzyżowaniu po zatrzymaniu się po normalnej jeździe auto przy ruszaniu dusi się, ewentualnie słabo wchodzi w obroty, lub po ruszeniu przygasa na dwójce? Mam tak co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi