Ari Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Witajcie, Pacjent Pathfinder 2,5 2011 190KM automat Jestem tu nowy, zauważyłem nieszczelność na rurkach klimatyzacji, mechanik stwierdził, że spawanie ich nie przyniesie dobrych efektów na dłuższy czas. Sugeruję wymianę na nowe lub używane ale sprawne Szukam części (nr katalogowy to 92470-9CA0A), ale dostępność jest problematyczna - brak w hurtowniach w PL, w Nissanie jest możliwe ściągnięcie z USA, ale to koszmarnie drogie + czas oczekiwania blisko 3 m-ce. Przeszukałem internet i jedyne dostępne części znalazłem w Stanach, ale jest problematyczna wysyłka. Chciałbym podpytać Was czy macie pomysły gdzie jeszcze szukać tej rurki, czy są jakieś miejsca z używanymi częściami poza olx i allegro, gdzie na takową mogę trafić? Z góry dziękuję za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Szukaj na złomowiskach. Pojedziesz albo sam wykręcisz albo pracownicy wykręca. Dużo jest ogłoszeń na olx. https://www.olx.pl/d/oferta/nissan-navara-iii-d40-czesci-silnik-skrzynia-automat-maska-zderzak-CID5-ID11miwq.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Poszukaj Patów na części i zagadaj ze sprzedającym co potrzebujesz, ogarniesz za grosze .:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi