pejot22 Opublikowano 3 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Gdzie mogę kupić rurę gumową tą krótką zaraz pod szybą, zaznaczyłem na zdjęciu? Mój mechanik nie ma takiej dostępnej a jakiś gryzoń mi pogryzł i muszę to wymienić bo gwiżdże i olej sie stamtąd wydobywa. Dziękuję z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 16 godzin temu, pejot22 napisał: Gdzie mogę kupić rurę gumową tą krótką zaraz pod szybą, zaznaczyłem na zdjęciu? Mój mechanik nie ma takiej dostępnej a jakiś gryzoń mi pogryzł i muszę to wymienić bo gwiżdże i olej sie stamtąd wydobywa. Dziękuję z góry za odpowiedź. Z ciekawości dzwoniłeś do ASO po ile taka rurka i czy jest dostępna? Może coś pasować od JUKA ? Bo ta długa gumowa pasuje i może ta krótka też jest podobna lub taka sama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 (edytowane) 16 godzin temu, pejot22 napisał: Gdzie mogę kupić rurę gumową tą krótką zaraz pod szybą, zaznaczyłem na zdjęciu? Ja bym pytał w Renault. Skoro ta długa pasuje z renówek, to i krótka zapewne też. No i cena ... swego czasu ktoś na forum podawał różnicę w cenie tej długiej - od renówki była sporo tańsza. Edytowane 4 Października 2024 przez Bilunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 5 godzin temu, Bilunia napisał: Ja bym pytał w Renault. Skoro ta długa pasuje z renówek, to i krótka zapewne też. No i cena ... swego czasu ktoś na forum podawał różnicę w cenie tej długiej - od renówki była sporo tańsza. Dokładnie, w Renault może to być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejot22 Opublikowano 4 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 zamówiona na Allegro, jak dojdzie i będzie pasować to mogę się podzielić linkiem. Ponoć pasuje do Renault, Dacia i Nissan. Zobaczymy. Symbol OEM 144 600 0Q1E Dzięki wszystkim. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magda7666 Opublikowano 9 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 W dniu 4.10.2024 o 15:06, pejot22 napisał: zamówiona na Allegro, jak dojdzie i będzie pasować to mogę się podzielić linkiem. Ponoć pasuje do Renault, Dacia i Nissan. Zobaczymy. Symbol OEM 144 600 0Q1E Dzięki wszystkim. Pozdrawiam Hej kolego. Moglbys podeslac mi link, tez potrzebuje nabyc taka rzecz do swojego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejot22 Opublikowano 5 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Tutaj jest oferta, na której kupiłem tą rurkę : https://allegro.pl/oferta/rura-waz-dolot-powietrza-dacia-duster-1-2-tce-nowy-13099918287 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi