TomAWD Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Dzień dobry, mamy pierwszy psikus - przestała otwierać się klapa bagażnika na ruch nogą. Reaguje na przycisk, pilota. Ktoś coś wie co to może być? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Jak na gwarancji to do ASO a jak po to zczytać DTC i powinno pokazać co go boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października (edytowane) [deleted] Edytowane 15 Października przez Rex-er Nie doczytałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Mi się jeszcze otwiera, za to lampka od ambientowego oświetlenia konsoli centralne ta po spodem wpadła jak ja palcem dotknąłem ale naprawiłem uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robotek Opublikowano 29 Października Udostępnij Opublikowano 29 Października Na ruch nogą, otwiera się kiedy ma ochotę albo kaprys 😁 ja już przećwiczyłem wszystkie patenty i układy. Z tym otwieraniem nogą to Nissan dał du....y, wstyd, przy takiej klasie autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 29 Października Udostępnij Opublikowano 29 Października A ja opanowałem i za pierwszym górą za drugim otwieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaren23 Opublikowano 29 Października Udostępnij Opublikowano 29 Października Podziel się jak to za pierwszym razem zrobić? 🙂 u mnie działa za 4-5 razem. Bez sensu tańce przed klapą urządzać pod sklepem. Faktycznie mogli to bardziej dopracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pklawit Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października Mi działa zazwyczaj za drugim razem, ale robię tak energiczny ruch, że czasem wręcz uderzam nogą w czarny plastik za zderzakiem. Wtedy dostaję reprymendę od żony, żebym nie kopał auta 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomAWD Opublikowano 11 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada Dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Byłem w serwisie - raz działa a raz nie. Istotnie klapa Nissana z tą klapą. Teraz spróbuję energicznie, najwyżej kopnę w zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano Piątek o 17:10 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:10 Cześć, jak podchodzę i w środkowej części zderzaj płynnie podnoszę i opuszczam stopę, myślę że ma 95% trafień za pierwszym razem. Oczywiście zdarza mi się dotknąć tej osłony pod spodem ale robić płynnie to dotykam nie kopie. Nie mam haka holowniczego. 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi