kamp73 Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Witam, Od dwóch tygodni czekam na naprawę przewodu paliwowego. Podobno część trudno dostępna. W serwisie podali mi numer 175026UMQA Tych dwóch znaków nie jestem pewien. Być może zamiast M powinno być H, a zamiast Q może być 0 Czy ktoś z Was jest w stanie sprawdzić mi tą część, czy faktycznie jest z tym taki problem? Auto mam uziemione od dwóch tygodni i brak terminu naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 obawiam się że może tak być. Z tego co czytam grupy i fora to ludzie czasami naprawdę długo czekają na części do j12. Jaka jest przyczyna awarii tego przewodu? Kuna przegryzła, uszkodzenie mechaniczne czy wadliwa część? I jakie były objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamp73 Opublikowano 18 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Serwis nie stwierdził żeby to było jakieś zwierze. Najpierw powiedzieli, że uszkodzony jest jakiś zacisk na przewodzie. Wydaje się banalna usterka. Wymiana nie powinna zająć więcej niż 15min. Potem usłyszałem, że to przewód. Poprosiłem o kod części, ale nie mogę tego nigdzie znaleźć. Ale nikt nie sugerował, że uszkodzenie spowodowane jest przez kunę/zwierzę. Objaw był taki, że w momencie odpalenia silnika paliwo rozpylane było po całej komorze silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamp73 Opublikowano 13 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Ehhh, Informacja z przed dwóch tygodni "część dotrze do serwisu 11.11.2024". Wczoraj na koniec dnia, pozwoliłem sobie skontaktować się z serwisem. Niestety, części nie ma, brak jakiejkolwiek informacji co dalej. Ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 13 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Numer to 175026UM0A dla epowera. ASO powinno miec mozliwosc sprawdzenia ETD... tutaj jak cos trzeba zakupic w ASO cos to zawsze sa w stanie jak nie od razu to nastepnego dnia powiedziec kiedy bedzie dana czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamp73 Opublikowano 13 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Dzwoniłem do PGD w tej sprawie. W magazynie na Europę (Holandia) nie ma tej części i w związku z tym nie są w stanie podać terminu dostawy, a tym bardziej terminu naprawy. Szukam jeszcze w UK, tam podobno są składane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamp73 Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 (edytowane) Nie pisałem wcześniej, ale 12.11.2024 otrzymałem informację że termin 11.11.2024 jest nieaktualny. Kolejny to 21.11.2024, minął wczoraj. Dzisiaj mam nowy termin 31.11.2024. Tylko w moim kalendarzu na ten rok listopad kończy się na 30. To chyba trochę poczekam. Jest też bardzo miły akcent w tej sytuacji... Wszystkim w NISSANIE jest bardzo przykro z tego powodu. Edytowane 22 Listopada 2024 przez kamp73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi