kamp73 Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Witam, Od dwóch tygodni czekam na naprawę przewodu paliwowego. Podobno część trudno dostępna. W serwisie podali mi numer 175026UMQA Tych dwóch znaków nie jestem pewien. Być może zamiast M powinno być H, a zamiast Q może być 0 Czy ktoś z Was jest w stanie sprawdzić mi tą część, czy faktycznie jest z tym taki problem? Auto mam uziemione od dwóch tygodni i brak terminu naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października obawiam się że może tak być. Z tego co czytam grupy i fora to ludzie czasami naprawdę długo czekają na części do j12. Jaka jest przyczyna awarii tego przewodu? Kuna przegryzła, uszkodzenie mechaniczne czy wadliwa część? I jakie były objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamp73 Opublikowano 18 Października Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października Serwis nie stwierdził żeby to było jakieś zwierze. Najpierw powiedzieli, że uszkodzony jest jakiś zacisk na przewodzie. Wydaje się banalna usterka. Wymiana nie powinna zająć więcej niż 15min. Potem usłyszałem, że to przewód. Poprosiłem o kod części, ale nie mogę tego nigdzie znaleźć. Ale nikt nie sugerował, że uszkodzenie spowodowane jest przez kunę/zwierzę. Objaw był taki, że w momencie odpalenia silnika paliwo rozpylane było po całej komorze silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi