Kuba71 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Szukam schematu elektrycznego, czy ktoś może wspomóc? Mam taki problem z moim 20 letnim X-Trailem 1. Cały czas świecą się światła cofania 2. Po włączeniu biegu wstecznego włączają się kontrolki na na licznikach - tak jakbym przekręcił kluczyk. Dodatkowo po pewnym czasie coś się w komorze silnika (po prawej stronie) uruchamia i zaczyna buczeć Sprawdziłem czujnik cofania jest OK, odpiąłem wtyczkę z czujnika cofania i problem nr.2 zniknął jednak wciąż świeca się światła cofania. Podejrzewam uszkodzenie wiązki instalacji (związanej ze światłami cofania) ale zupełnie nie mam pojęcia jak ona biegnie i gdzie jest podłączona. Czy ktoś się z czymś takim spotkał? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurio Opublikowano 12 Listopada Udostępnij Opublikowano 12 Listopada A co ostatniego czasu było robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi