ThoMass Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Witam. Przed założeniem tematu poczytałem trochę tematów o przednich lampach w liftowej almerze. Wiem że wada fabryczna i wypalanie odblysnikow w soczewkach to standard. Ktoś już kiedy zmienił lampy przód na depo. Teraz to jazda jak ma postojowych. Dlatego chce wymienić na te przed liftowe.l czytałem że te pasują do polifta. Z tym ze trzeba dorobić mocowanie pod kierunkowskaz oraz modyfikować wtyczki bo są inne. Podrzuci ktoś link albo jakaś rozpiske jak ogarnąć instalację oraz na co zwrócić uwagę przy tej podmianie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoMass Opublikowano 5 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Dziękuję wszystkim którzy doradzili i pomogli słowem w zamianie. Zmiana udana w 99%. Nie wiem czemu ale nie działa regulacja wysokości świateł, tzn. działa ale na odwrót. Mi to nie przeszkadza, ale jednak chciałbym zrobić tak jak powinno być. Dodam iż zamiana kabelków we wtyczce nie przyniosła efektu, gdy zmiana kolejności to silniczki w ogóle nie działały. Może ktoś dysponuje schematem albo rozpiską pinologii ... Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi