wujek Opublikowano wczoraj o 18:36 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:36 Witam. Mam problem z lewym bocznym lusterkiem -nie składa się. Czy jest jakiś bezpiecznik od sterowania lusterkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano wczoraj o 19:06 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:06 Miałem problem z lewym, później z prawym lusterkiem. Obydwa wymienione na gwarancji. Powodem okazały się wadliwe moduły przełączników w drzwiach (mam wersję z pamięciami ustawienia przednich foteli). Sądzę, że to nie bezpiecznik. Teraz aso powinno szybciej postawić prawidłową diagnozę. Rok temu trochę to trwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu dzięki bardzo. mam go na gwarancji więc został kontakt z ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Potwierdzam to co kolega @Andrew pisze. U mnie też czasami nie składało się lewe, czasami prawe. Zgłosiłem w ASO. Stwierdzili że trzeba wymienić jakieś przełączniki. Pojechałem na wymianę, wymienili. Tego samego dnia wieczorem dzwoni gość z serwisu że Nissan im zaktualizował procedurę naprawy tych lusterek i trzeba wymienić jeszcze wymienić całe lusterka. Więc musiałem jechać drugi raz na naprawę ale wygląda że pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi