wujek Opublikowano 29 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Witam. Mam problem z lewym bocznym lusterkiem -nie składa się. Czy jest jakiś bezpiecznik od sterowania lusterkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 29 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Miałem problem z lewym, później z prawym lusterkiem. Obydwa wymienione na gwarancji. Powodem okazały się wadliwe moduły przełączników w drzwiach (mam wersję z pamięciami ustawienia przednich foteli). Sądzę, że to nie bezpiecznik. Teraz aso powinno szybciej postawić prawidłową diagnozę. Rok temu trochę to trwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 dzięki bardzo. mam go na gwarancji więc został kontakt z ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 30 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Potwierdzam to co kolega @Andrew pisze. U mnie też czasami nie składało się lewe, czasami prawe. Zgłosiłem w ASO. Stwierdzili że trzeba wymienić jakieś przełączniki. Pojechałem na wymianę, wymienili. Tego samego dnia wieczorem dzwoni gość z serwisu że Nissan im zaktualizował procedurę naprawy tych lusterek i trzeba wymienić jeszcze wymienić całe lusterka. Więc musiałem jechać drugi raz na naprawę ale wygląda że pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekz79 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Potwierdzam. Zgłoszone do ASO na gwarancji. Dobrze że miałem filmik bo oczywiście jak podjechałem pokazać co i jak to wszystko działało należycie - więc polecam nagrać krótki filmik jak coś. Ale w sumie nie powiedzieli dokładnie co i jak z tym. Bynajmniej na gwarancji przyjęto bez szemrania (więc chyba temat znany) - czekam na info kiedy się stawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Czy wam ten problem ujawnił się po zapamiętaniu ustawień przy klamce czy bez tego? Bo ja w sumie jeszcze ani razu tych przycisków nie ruszałem. Mi jakoś zapamiętał ustawienia fotela i lusterek przy stworzeniu profilu użytkownika, nie kojarzę bym coś programował. Na razie wszystko działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi