Sebek707 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Witam. Czy ktoś się orientuje może czy z52 z ameryki jest wyposażona fabrycznie w chlodniczke oleju cvt ? Jeśli nie jakie mogą być koszta części i jej założenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek707 Opublikowano 31 Października Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października Nikt nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Pewnie ma w z50 Europa hłodniczka znajduje się z przodu przed lewym kołem myślę że wystarczy się położyć pod autem i sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek707 Opublikowano 2 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Czytałem że auta na ameryke nie mają, Europejczyki maja montowane w standardzie a z52 nie ma w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsow Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada W Z51 taka chłodniczka jest pod lewym błotnikiem. Możesz odchylić nadkole i zobaczyć. Ale wydaje mi się że nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi