Ryszard48 Opublikowano 4 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 (edytowane) Witam, Czasami śmierdzi spalonym plastikiem i nie wiem jaka jest przyczyna. Zauważyłem że po nocy czy dłuższym postoju śmierdzi w kabinie po jakimś czasie ustaje ,lub przywykłem do zapachu,nie wiem. Edytowane 4 Listopada 2024 przez Ryszard48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 (edytowane) Sprawdź, czy nie złapałeś plastikowej reklamówki, która "przykleiła" się do wydechu. Kiedyś tak miałem i mocno śmierdziało. Ewentualnie jakaś osłona/guma/opaska się zluzowała i dotyka wydechu lub silnika. Edytowane 7 Listopada 2024 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobster Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 W dniu 4.11.2024 o 22:04, Ryszard48 napisał: Witam, Czasami śmierdzi spalonym plastikiem i nie wiem jaka jest przyczyna. . Czy to nowe auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard48 Opublikowano 13 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 W dniu 11.11.2024 o 12:53, lobster napisał: Czy to nowe auto? Naturalnie , z sierpnia ,24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruko Opublikowano 14 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 9 godzin temu, Ryszard48 napisał: Naturalnie , z sierpnia ,24 Wyciagnij filtr kabinowy ktory jest za schowkiem wlacz nawiewy i wtedy sprawdz czy nadal smierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi