Kwiat Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Witam mam problem z nissanem Note 2006r 1.6 benzyna. A więc w zimne dni auto ma bardzo ciężko odpalić tak jakby rozladowywalo mu cos akumulator. Akumulator jest nowy i dziś po 2nocach temperatury -1 ciężko odpalił potem jak się nim przejedzie 25km i więcej zapala bardzo ładnie chodzi słychać jakieś niepokojące dźwięki z rozrusznika rano i później też. Czy to jest wina rozrusznika uszkodzonego który rozładowuje go w nocy? Czy ktoś miał taki problem z notkiem?pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Na bank rozrusznik do regeneracji lub wymiany na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Może być że rozrusznik jeśli słychać jakieś dźwięki. Miałem problemy z rozrusznikiem. Trochę rzęził w czasie odpalania. Rozebrałem, przesmarowałem, wyczyściłem i wszystko ustało. Szkoda tylko że nie wymieniłem szczotek. No ale nie miałem pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi