Jacek2021 Opublikowano Poniedziałek o 17:41 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:41 Witam, mam pytanie jak skonfigurowac zakladke ulubione np. nr telefonow, w ksiazce polaczen ustawiam gwiazdke ale potem w ulubionych nic nie ma. Moze ktos ma jakies informacje. Pozdrawiam serdecznie JR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano Poniedziałek o 17:55 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:55 Też z tym walczyłem i nie wiem gdzie leży problem. Dobrze , że Android Auto załatwia sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek2021 Opublikowano Wtorek o 11:40 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:40 Witam, dzięki za informacje, u mnie jest jeszcze problem a mianowicie powiadomienie głosowe nie łączy z kontaktami, niektóre widzi a niektóre nie, a w polaczeniach kontakty są pobrane z komórki, może to jest sprawa komórki zobaczymy. Zgłosiłem to do nissana zobaczymy co odpowiedzą. To wszystko dzieje się jak nie ma android auto. Pozdrawiam JR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano Wtorek o 12:12 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:12 Wyglada że oprogramowanie eymaga jakieś update, bo sa żeczy do piprawy w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi