Damian5589 Opublikowano Wtorek o 09:37 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:37 witam mam proiblem z przewodem masowym podczas demontażu silnika z auta(robie remont musiałem nieświadomie urwać 1 kabelek od masy przykrecany do lewej podłużnicy na kluczyk bodajże 10 wrzuce zdjecie może jakaś dobra dusza powiedzieć od czego to jest masa i dokąd idzie ? dokładnie chodzi o tą samą mase co autor tematu miał zaznaczony pomarańczową strzałką : obrazek może ktoś wie i pomoże gdzie ona idzie bo nie mam luznego przewodu w wiązce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano Wtorek o 11:11 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:11 masa pomiędzy skrzynią a nadwoziem, kup jakikolwiek masowy przewód o odpowiedniej długości i po temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian5589 Opublikowano Wtorek o 20:03 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:03 Ale ja mówie o tym urwanym oczku o tym małym a nie o tym grubym ten gruby to wiem że to - z aka Mi chodzi o ten mały wyciągnełem silnik i zauważyłem oberwane oczko i nie moge we wiązce namierzyć gdzie on ma iść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi