JJacek Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Mam pytanko zmienialiście wycieraczki na przedniej szybie? Jakie braliście do tych magicznych spryskiwaczy. Chciałobym hybrydowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi84 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Jakie to są hybrydowe? Pod te spryskiwacze trzeba jakieś specjalne pióra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 11 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, Pabi84 napisał: Jakie to są hybrydowe? Pod te spryskiwacze trzeba jakieś specjalne pióra? Hybrydowe to połączenie szkieletowych i bezszkieletowych te co są oryginalne. Tylko ta część z mocowaniem to nie może być za szeroka bo się ta część z dyszami nie zmieści, chyba. Visse ma fajne ale wydaje mi się że za szerokie będą. te https://visee.pl/products/cars/synergy/ Edytowane 11 Grudnia 2024 przez JJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Oximo nie pasują. Chyba trzeba zamówić ori i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 11 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Valeo Silencio Hybrid tak wygląda że mogą być te VH134 i VH124. 2 godziny temu, danielpoz napisał: Oximo nie pasują. Chyba trzeba zamówić ori i po kłopocie. A w jakim sensie nie pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaren23 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Dokładnie wczoraj zakupiłem oryginały w ASO. Lewa wycieraczka z pierwszego montażu zaczęła „piszczeć” w górnym położeniu i ogólnie coraz gorzej radziły sobie z wodą zostawiając smugi mimo czyszczenia samych gum. Podobno nie ma jeszcze zamienników choć za dużo czasu na szukanie zamienników nie poświęciłem. Dodam, że zakupione wycieraczki są sygnowane logiem pewnej japońskiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 14 godzin temu, JJacek napisał: Valeo Silencio Hybrid tak wygląda że mogą być te VH134 i VH124. A w jakim sensie nie pasują? Są zbyt szerokie i haczą o spryskiwacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 12 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 3 godziny temu, danielpoz napisał: Są zbyt szerokie i haczą o spryskiwacz. No tego się obawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 13 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Komplet na przód 440zł. Drogo ale są od ręki👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrail2024 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Drogo, a nawet bardzo drogo jak za wycieraczki. W dniu 12.12.2024 o 05:38, jaren23 napisał: Dokładnie wczoraj zakupiłem oryginały w ASO. Lewa wycieraczka z pierwszego montażu zaczęła „piszczeć” w górnym położeniu i ogólnie coraz gorzej radziły sobie z wodą zostawiając smugi mimo czyszczenia samych gum. Podobno nie ma jeszcze zamienników choć za dużo czasu na szukanie zamienników nie poświęciłem. Dodam, że zakupione wycieraczki są sygnowane logiem pewnej japońskiej firmy. Podrzucisz co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 6 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Wycieraczki SWF to są podobno używane na pierwszy montaż, robią też dla Valeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmg Opublikowano Poniedziałek o 10:01 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:01 (edytowane) A nie da rady wymienic samych gum, tak robiłem w innym samochodzie i najwyzej docinałem na długość Edytowane Poniedziałek o 10:02 przez marcinmg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi