Cichy0 Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 (edytowane) Mam problem bo chce założyć pokrowiec na tył ,na tę dolną podstawę. Szarpie, próbuje wyjąć a ten dół się mocno trzyma. Jak go wyjąć bym mógł założyć na niego pokrowiec? Jest to Nissan 2018. Dziękuję za pomoc. Edytowane 22 Listopada 2024 przez Cichy0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 jeżeli masz na myśli złożenie oparcia, to sprawa powinna być banalnie prosta.. jeżeli chodzi ci o uniesienie (demontaż ) samych oparć to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy0 Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Chodzi o tę dolną część właśnie. Górę już wiedziałem. Ale dziękuję za pomoc i tak 😁😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano 25 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 (edytowane) niby po ukraińsku, ale to chyba powinno rozwiązać twój problem.. wygląda na to, ze trzeba brutalnej siły fizycznej Edytowane 25 Listopada 2024 przez exopel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy0 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 W dniu 25.11.2024 o 20:08, exopel napisał: niby po ukraińsku, ale to chyba powinno rozwiązać twój problem.. wygląda na to, ze trzeba brutalnej siły fizycznej Dziękuję za pomoc 😁😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi