2pac Opublikowano Sobota o 12:26 Udostępnij Opublikowano Sobota o 12:26 Pacjent QQ j12 FL (2024) od dwóch dni nie ma na bieżąco informacji o limitach prędkości, do tej pory działało to bez zarzutu. Pytanie: czy przy włączonym zapłonie mimo, iż w systemie czytanie znaków jest aktywne, powinna świecić się lampka: znaki OFF?W trakcie jazdy jak pojawi się na drodze znak ograniczenia to prędkość zaczyta, ale później znak zmienia się na “wykreskowany” (- - )Wnioskuję, że wcześniej ograniczenia były odbierane z Google? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano Niedziela o 16:56 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:56 Sprawa rozwiązana przynajmniej na ten moment. Na grupie fb j12 e power był zgłaszany podobny problem i tam koledzy z Wielkiej Brytanii proponują dwa rozwiązania:1. Zalogować się w zainstalowane w aucie Google maps na swoje konto , można później się wylogować.2. Wylogować się i ponownie zalogować do NissanConnectService - u mnie pomogło- po godzinie ograniczenia wróciły i są wyświetlane na bieżąco. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Mam identyczny przypadek , tylko trudno mi powiedzieć czy na początku działało inaczej. Nie zwracałem większej uwagi do tej chwili 🤔. Teoretycznie powinien "zaciągać" info z google jeżeli jest dostępne w danej lokalizacji. Proponowane działanie nie przyniosło efektu. W przyszłym tygodniu jadę na wymianę oleju to podpytam "specjalistów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi