Gumas Opublikowano Czwartek o 18:34 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:34 Minęło 30 dni i dziś znów padły mi znaki. Mam wrażenie, że to się dzieje cyklicznie co 30 dni. No nic. Reset fabryczny znów. Brawo Nissan! Nie dziwi mnie już, że macie problemy finansowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axor Opublikowano Czwartek o 18:41 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:41 5 minut temu, Gumas napisał: Minęło 30 dni i dziś znów padły mi znaki. Mam wrażenie, że to się dzieje cyklicznie co 30 dni. No nic. Reset fabryczny znów. Brawo Nissan! Nie dziwi mnie już, że macie problemy finansowe... Poczekaj 1-2 dni , u mnie wskoczyły na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumas Opublikowano Czwartek o 18:43 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:43 Teraz, Axor napisał: Poczekaj 1-2 dni , u mnie wskoczyły na drugi dzień. Zobaczę za miesiąc. Reset i ustawianie wszystkiego na nowo zajmuje mi kilkanaście minut. Jak się znów spieprzy, zobaczę przez kilka dni czy się naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi