jerry0750 Opublikowano 30 Listopada Udostępnij Opublikowano 30 Listopada (edytowane) Cześć, rozgryzam właśnie wyposażenie mojego Qasqaia. Generalnie mam skórzane fotele, podłączone do nich wiązki oraz wiązki z wtykami schowane pod panelem przy hamulcu ręcznym, bezpiecznik na 10A również jest na miejscu więc zastanawiam się, czy jak dokupię panel z włącznikami grzania i podepnę te wiązki to wszystko zadziała. Ale odkryłem też 4 wiązkę, która pasuje do wyjścia przełącznika napędu i zastanawiam się, czy to możliwe, że moja wersja to posiada ? Nie mam zielonego pojęcia jak to sprawdzić 😅 Kolory wiązek pokrywają się z kolorami przełączników na załączonych zdjęciach a w teorii wiązka związana z przełączaniem napędu powinna pasować w zaznaczone miejsce i "na oko" ma taki kształt i liczę pinów. Obecnie mam panel tylko z przyciskiem do zamykania drzwii Edytowane 30 Listopada przez jerry0750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 1 Grudnia Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia To, że jest wiązka nie jest wystarczające do działania. W fotelach są poduszki i napinacze pasów i mają swoją wiązkę. Podgrzewanie foteli w załączeniu. SE.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi