Gość Snafu Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Witam wszyskich Od jakiegoś roku jestem posiadaczem Nissana Mikry K10 z silnikiem 1.2l z gaźnikeim elektronicznym. Mój problem z podciśnieniami pojawił sie po wymianie uszczelki pod głowicą, wszystko zostało zdemontowane i teraz do końca nie wiadomo co gdzie miało być. :? Autko często gaśnei na niskich obrotach :cry: Niestety nigdzie nie moge znaleźć schematów tych połączeń, jeśli takowe posiadacie to bardzo prosze o pomoc Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość L05_PL Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Tutaj masz instrukcje http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=11740 Z tego co ją teraz przejrzałem sobie to jest tam o tym Z tym że trzeba umieć angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 wielkie dzięki troche zakręcona ta stronka ale w końcu udało mi sie pobrać ten plik Wesołych świąt wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.