Gość rszydlo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Witam serdecznie Mam pytanie- Jaka jest pojemność zbiornika paliwa w Primerze kombi model W10 rok96. Tankowałem miesiąc temu bak był prawie pusty i weszło mi około 49-50l paliwa Tankowałem dziś na innej stacji wskazówka poziomu był na jakies jednej czwartej skali i wlałem 54l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Dosyc ze paliwo drogie,to jeszcze oszukuja na tych pier...stacjach w pier...polsce.Wiem jak jest,pracowalem na jednej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Pojemność zbiornika paliwa to 60 litrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rszydlo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Dzieki za odpowiedz jestem troche uspokojony. Liczyłem ile pali moja primera W10 pojemność 1,6 i wyszło mi 9,5l, troche dużo no nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 moja W10 2.0 pali na miescie 12L na trasie kolo 9L benzyny a na gazie miasto 14L trasa kolo 10 L takze wiec 9,5 L to nie jest chyba za duzo .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Nie jest to za dużo, zwłaszcza w zimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dante79 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 moja W10 2.0 pali na miescie 12L na trasie kolo 9L benzyny a na gazie miasto 14L trasa kolo 10 L takze wiec 9,5 L to nie jest chyba za duzo .pozdrawiam u Mnie jest identyczne spalanie tak że to jest jak najbardziej normka !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.