city Opublikowano Poniedziałek o 20:37 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:37 (edytowane) Cześć, mam chińską stację zamontowaną 8 lat temu, która do tej pory grała bez zarzutu. Nagle któregoś dnia podczas jazdy zaczęła samoczynnie się wyłączać i włączać. Nie ma na to reguły, czasami jeżdżę cały dzień i jest ok, czasami wyłącza się po kilku lub kilkunastu km. Podczas każdego wyłączenia stacja resetuje wszystkie swoje ustawienia tak jakby odcinało od niej napięcie. Stacja wyłącza się po czym po kilku chwilach (3-4 min.) próbuje się włączyć ale jest też taki objaw jakby android nie chciał wystartować. W końcu coś zaskoczy i się włączy by następnego dnia powtórzyć to samo. Odpiąłem i przeczyściłem alkoholem izopropylowym wszystkie styki niestety dalej się wyłącza. Stacja podpięta jest do wszystkich fabrycznych kostek. Może ktoś miał podobną sytuację lub ma jakiś pomysł co może być powodem takiego stanu rzeczy. Dzięki za pomoc. Edytowane Poniedziałek o 20:42 przez city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Jeśli chodzi o takie urządzenia to i tak długo działało. Poszukał bym na forach tematycznych po modelu moze ktos jeszcze cos takiego ma i trafil na podobny problem. Tutaj nie wiem czy ktos coś powie .,. nie podałes co to za ustrojstwo jest nawet... wiadomo z Twojej wypowiedzi tylko ze to 8 letni chinczyk typu nieokreślonego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Z opisu wygląda jakby gdzieś zimny lut odcinał napięcie totalnie,że gubi pamięć. Rozebrać i przelecieć pod lupą płytki z lutami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi