Boxerk Opublikowano wczoraj o 02:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 02:10 Witam W moim wymieniono silnik z innego nissana silnik i okazało się, że po wymianie więcej pali. Komputer pokazuje większe spalanie i nie mam pojecia czym to może być spowodowane Może ktoś ma pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano wczoraj o 03:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 03:25 (edytowane) Może teraz pali prawidłowo, a przed usterką było nieprawidłowo? Nie podałeś żadnych wartości, więc nie można się odnieść. Mi 1.2 palił 8.3 l/100km (komputer pokazywał 7.8), więc nie wiem co to znaczy więcej. Najważniejsze, aby jeździł płynnie, żwawo i dawał frajdę oraz był już niezawodny. Edytowane wczoraj o 03:26 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Przepustnica zaadaptowana? To czas sprawdzić wtryski czy numeracją zgadzają się ze starym silnikiem.Wtryski zazwyczaj są zakodowane w komputerze silnika i założenie innych może skutkować tym,że właśnie może więcej palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi