Cichy0 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Mam takie pytanie czy jest sposób by w nissanie qashqai 2018 lusterka się nie kręciły podczas cofania bo jak kręcę prawo lub lewo to one się tak przekręca że nic nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy0 Opublikowano 11 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia W dniu 14.12.2024 o 16:02, Cichy0 napisał: Mam takie pytanie czy jest sposób by w nissanie qashqai 2018 lusterka się nie kręciły podczas cofania bo jak kręcę prawo lub lewo to one się tak przekręca że nic nie widze Jak coś udało mi się to rozwiązać dla tych co mają taki problem to trzeba wybrać tam gdzie się ustawia lustra środek gdyż jak się w prawo lub lewo to lusterka zrobią się w dół a na środku do góry 😁😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi