Lako Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Poproszę o rozkodowanie nr VIN SJNFEAJ11U1232000 . Z góry serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Godzinę temu, Lako napisał: Godzinę temu, Lako napisał: Poproszę o rozkodowanie nr VIN SJNFEAJ11U1232000 . Z góry serdecznie dziękuję. Jest już temat w którym pisałeś. https://forum.nissanklub.pl/topic/111003-j11-rozkodowanie-vin/page/3/#comment-1294753 O co robić bałagan i zakładać nowy? ENGINE MECHANICAL Nissan Parts Catalogs QASHQAI NISSANQASHQAI5 DOOR HATCHBACK10.2014HRA2DDTGAB - NIGHTSHADE (METALLIC)ACENTAEurope (LHD)FRLALBYJ11UGAKBABB NISSAN QASHQAI BrandNISSAN CatalogNISSAN201809 NameQASHQAI Vehicle Date10.2014 Interior ColorG - BLACK LOWER WITH GREY UPPER TRIM ColorGAB - NIGHTSHADE (METALLIC) ModelFRLALBYJ11UGAKBABB MarketEurope (LHD) Body Style5 DOOR HATCHBACK EngineHRA2DDT Vehicle GradeACENTA Gearbox6MT OptionsAREA:EUROPE C GROUP; WHEEL DRIVE:2WD; SPECIAL VERSION 1; TECHNO PACK II; PRIVACY GLASS; VISIBILLITY PACK II; I-KEY W/PUSH ENGINE START; EASTERN EURO CAUTION; FIXED GLASS ROOF; ROOF RAIL; AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING; SPARE TYRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lako Opublikowano 16 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) ten o który pytałem wcześniej, po oględzinach okazało się że był nieciekawy. teraz pytam o kolejny, ponoć nie bity... Nie Jestem biegły w tym forum. Jeżeli robię coś nie tak. Przepraszam. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Lako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Godzinę temu, Lako napisał: ten o który pytałem wcześniej, po oględzinach okazało się że był nieciekawy. teraz pytam o kolejny, ponoć nie bity... Nie Jestem biegły w tym forum. Jeżeli robię coś nie tak. Przepraszam. Temat zamknięty. W poprzednim poście jest link do działu, gdzie wpisujemy Vin-y mniej lub bardziej ciekawych egzemplarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi