rork99 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Witajcie. Ja, posiadacz długiego hiszpana (sic) potrzebuję krótkiej zwartej informacji co to za ustrojstwo - przewód hydrauliczny z pompy sprzęgła idzie nie bezpośrednio do wysprzęglika tylko do "puszki" co w środku ma sprężynę i jakby "tłokouszczelkę". Dopiero stamtąd kolejny przewód wiedzie do wysprzęglika. Rzeczona puszka posiada dekielek skręcany 4 śrubami i spod tego dekielka mi cieknie. Niby nic, bo dolewać można ale upierdliwe to jest z deka. Ziomek co mi części fasuje mówił o likwidacji tego elementu i że "nic się nie dzieje" ale skoro Nissan coś takiego tam wymyślił znakiem, że to coś robi i to coś dobrego. Drogie BRAVO, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rork99 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 W dniu 16.12.2024 o 22:48, rork99 napisał: Witajcie. Ja, posiadacz długiego hiszpana (sic) potrzebuję krótkiej zwartej informacji co to za ustrojstwo - przewód hydrauliczny z pompy sprzęgła idzie nie bezpośrednio do wysprzęglika tylko do "puszki" co w środku ma sprężynę i jakby "tłokouszczelkę". Dopiero stamtąd kolejny przewód wiedzie do wysprzęglika. Rzeczona puszka posiada dekielek skręcany 4 śrubami i spod tego dekielka mi cieknie. Niby nic, bo dolewać można ale upierdliwe to jest z deka. Ziomek co mi części fasuje mówił o likwidacji tego elementu i że "nic się nie dzieje" ale skoro Nissan coś takiego tam wymyślił znakiem, że to coś robi i to coś dobrego. Drogie BRAVO, pomożecie? P.S. rzeczony wyciek nie wpływa na pracę układu Pedał sprzęgła (sic) - wysprzęglik, z tego wniosek że może jednak można to pominąć? Albo ciekło zawsze i nie znam innej pracy sprzęgła jak na wycieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rork99 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi