sensei Opublikowano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Czeka mnie wymiana akumulatora i czy w związku z tym konieczne będzie wprowadzenie kodu do radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Radio jest przypisane do numeru vin samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 (edytowane) 11 godzin temu, sensei napisał: Czeka mnie wymiana akumulatora i czy w związku z tym konieczne będzie wprowadzenie kodu do radia? Tak jak wspomniał przedmówca - nie. Ale wymieniając aku zasadne jest podłączenie na czas wymiany zewnętrznego zasilania, by nie zgubić kilku innych ustawiań (komputera, stacji radiowych, zapisanych w pamięci navi punktów ...) bo czasami bywają z tym jajca. Edytowane 17 Grudnia 2024 przez Bilunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulo68 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 (edytowane) Siejesz kolego niepotrzebnie zamieszanie jak w poprzednim poście z aku z jakimiś softami , jedynie co będzie do ustawienia to zegarek. Edytowane 17 Grudnia 2024 przez Paulo68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) 18 godzin temu, Paulo68 napisał: Siejesz kolego niepotrzebnie zamieszanie jak w poprzednim poście z aku z jakimiś softami To ja poproszę o wskazanie tego posta gdzie siałem zamieszanie wypowiadając się o softach związanych z aku A tak na marginesie - to dlaczego zarówno w ASO, jak i fabrycznym salonie Centry przed wypięciem aku podpinają zewnętrzne źródło zasilania ? Dla jaj ? Było już u nas na forum kilka relacji, jakie niespodzianki spotkały ludzi, którzy wypięli aku bez uprzedniego podpięcia zewnętrznego zasilania ... i do tego nawiązałem w poprzedniej wypowiedzi. Każdy raczej ma prostownik, a czy go użyje, czy nie, to już jego decyzja, więc chyba nie ma o co kopii kruszyć Edytowane 18 Grudnia 2024 przez Bilunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Akurat u mnie ASO niczego nie podpinało. Brutalnie wyjeli poprzedni i włożyli nowy. Jedyne co się zresetowało to spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulo68 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 godziny temu, Bilunia napisał: To ja poproszę o wskazanie tego posta gdzie siałem zamieszanie wypowiadając się o softach związanych z aku No proszę bardzo, poczytaj mój końcowy wpis z cytatem Twoich słów w tym temacie, poza tym ASO czy Centra jak piszesz robi to wg swojego uznania z podpięciem drugiego źródła zasilania, tak to jest jak "fachowiec ASO" nie zna danego modelu a nie chce narobić sobie kłopotu bo wisi nad nim następne zlecenie . Jak pisałem wcześniej i potwierdził tu JackSet nic się nie wysypie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 3 godziny temu, JackSet napisał: Akurat u mnie ASO niczego nie podpinało. Brutalnie wyjeli poprzedni i włożyli nowy. Jedyne co się zresetowało to spalania. Jeżeli włożyli takiej samej mocy to nie musieli nic robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi