Tekna2004 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Witam. Zmieniłam beterie w kluczyku jednak kluczyk teraz nie działa (otwieranie drzwi za pomaca przycisku). Jeździłam, odpalałam przyciskałam kluczyk i nic nie pomaga. Nissan micra 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2 godziny temu, Tekna2004 napisał: Witam. Zmieniłam beterie w kluczyku jednak kluczyk teraz nie działa (otwieranie drzwi za pomaca przycisku). Jeździłam, odpalałam przyciskałam kluczyk i nic nie pomaga. Nissan micra 2004 przyczyn może być kilka. kiepska bateria (łatwo to sprawdzić miernikiem) którą można zamienić inną świeżo kupioną, najlepiej jakiejś dobrej marki. przypadkiem bateria mogła zostać źle zamontowana (do góry nogami) no i w końcu w samej obudowie kluczyka mogły się styki rozchylić i nie ma przepływu energii. a bateryjka to dedykowana? ten sam symbol co oryginał. pytam bo w przypadku "pastylek" średnicy 50 groszy występują dwie grubości CR2032 to chyba ta grubsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi