Micha_123 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 (edytowane) Witam dzisaj zaczął mi sie urlop wychodzę z pracy, odpalam auto (J12 mild hybryd 140koni manual) Na wyświetlaczu informacja "blad start stop" i jednocześnie z tym błędem zapala sie ESP i Lane Assist Po sekundzie blad sam znika by pojawić sie ponownie za paare sekund (za każdym razem towarzyszą kontrolki ESP i Lane Assist) Tak ze 12 razy, I nagle błąd zniknął, specjalnie zostawiłem włączony system start stop (który normalnie wyłączam) i samochód normalnie się zachowywał na światłach silnik zgasł, po wciśnięciu sprzęgła odpalił jak ny nigdy nic. Od razu do nissana z tym pojechałem i zostawiłem tam auto mówili że dzisiaj sprawdzą i zadzwonią) Oczywiście we wtorek sie do Austrii wybieramy, samochód na gwarancji. I mam nadzieję że to nić poważnego. Miał już ktoś taki Problem? Wiele czytalem o tym ze jest blad Start/Stop ale nigdzie nie widziałem ze jednocześnie ESP jak i Lane Assist kontroli się pojawiają z tym błędem. Edit: auto z serwisu odebrane, mówili że bateria była słaba i żadnych innych błędów nie znaleźli. Troche dziwne, bo błąd "Start stop" sie na chwilę pojawiał i jak by sam znikał (tak samo kontrolki od ESP i Lane Assist) i tak 12x i problem zniknął. Auto odebrane, i nic dziwnego sie nie dzieję. Edytowane 20 Grudnia 2024 przez Micha_123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmg Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu No ja mialem to samo ale potem blad akumulatora sie pojawił, wiec chyba akumulator był bardzo slaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi