NissanX89 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 (edytowane) Nabyłem t32 i posiadam przy pilocie od auta małe 2 kluczyki z numerem. Alie mówią że to blokada telefonu (ciekawe jakiego) a eBay że to blokada zapłonu... spotkaliście się z czymś takim? W amoku zakupowym nie zwróciłem na to uwagi. Jakieś podpowiedzi? Z początku sądziłem że to jakieś akcesoria, hak albo poprzeczki do relingów których nie posiadam. Edytowane 20 Grudnia 2024 przez NissanX89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 A może skrzyni albo kierownicy tylko ktoś ci zapomniał dać fajkę. (kto jeszcze stosuje mechaniczne blokady?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Może być od alarmu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_27 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 A ta blaszka z numerem, co to jest? Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Blaszka to nr kluczyka ale tego do auta raczej zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanX89 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Faktycznie, chyba od alarmu. Znalazłem samek pasujący do tego kluczyka pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi