jaseczek Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Witam Czy możliwe że ten nissan nie ma nawigacji na stanie ?? Autko jest z czerwca 2023 r, ponieważ za chol.... nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaseczek Opublikowano 21 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Podam jeszcze vin bo również nie mogę znaleźć wersji wyposażenia SJNTAAJ12U1299681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Z tego co kojarzę, w wersji podstawowej (chyba Acenta) nie było nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaseczek Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 7 minut temu, JaroSz napisał: Z tego co kojarzę, w wersji podstawowej (chyba Acenta) nie było nawigacji. Ok to niby jest connecta i na wyświetlaczu jest tylko radio, Ale ok To inaczej jak jest to wersja n connecta to z telefonu nie mogę przesłać obrazu w sensie nawigacji na ekran samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 8 minut temu, jaseczek napisał: Ok to niby jest connecta i na wyświetlaczu jest tylko radio, Ale ok To inaczej jak jest to wersja n connecta to z telefonu nie mogę przesłać obrazu w sensie nawigacji na ekran samochodu? A próbowałeś podłączyć telefon kablem do gniazda USB w podłokietniku ? Oczywiście telefon musi mieć Android Auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaseczek Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 3 minuty temu, JaroSz napisał: A próbowałeś podłączyć telefon kablem do gniazda USB w podłokietniku ? Oczywiście telefon musi mieć Android Auto Pomyślałem o tym ale nie sprawdziłem;) idę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaseczek Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 43 minuty temu, jaseczek napisał: Pomyślałem o tym ale nie sprawdziłem;) idę zobaczyć A no działa:) jeszcze tylko trzeba się pobawić żeby bezprzewodowo się łączył bo na razie tylko przez kabel. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 2 minuty temu, jaseczek napisał: A no działa:) jeszcze tylko trzeba się pobawić żeby bezprzewodowo się łączył bo na razie tylko przez kabel. Dzięki Jeśli nie musisz korzystać z nawigacji podczas codziennych dojazdów do pracy (np. ze względu na korki), to ta bezprzewodowość mija się z celem. Na dłuższe wyjazdy i tak musisz podłączyć telefon do zasilania, bo podczas pracy w Android Auto bezprzewodowo, smartfon Ci się dosyć szybko rozładuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 (edytowane) Dokładnie tak, jak @Robert_B pisze Edytowane 22 Grudnia 2024 przez JaroSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaseczek Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 5 minut temu, Robert_B napisał: Jeśli nie musisz korzystać z nawigacji podczas codziennych dojazdów do pracy (np. ze względu na korki), to ta bezprzewodowość mija się z celem. Na dłuższe wyjazdy i tak musisz podłączyć telefon do zasilania, bo podczas pracy w Android Auto bezprzewodowo, smartfon Ci się dosyć szybko rozładuje. Wiadomo że na krótkich nie na sensu , ale akurat dużo jeżdżę a w tym nissanie mam ładowanie nfc taks fajna półeczka jest,to fajnie by było żeby się łączył bluetooth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 34 minuty temu, jaseczek napisał: Wiadomo że na krótkich nie na sensu , ale akurat dużo jeżdżę a w tym nissanie mam ładowanie nfc taks fajna półeczka jest,to fajnie by było żeby się łączył bluetooth Ja miałem na początku (przed aktualizacją do bezprzewodowego AA) CarlinKit. Sprawował się fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Godzinę temu, jaseczek napisał: Wiadomo że na krótkich nie na sensu , ale akurat dużo jeżdżę a w tym nissanie mam ładowanie nfc taks fajna półeczka jest,to fajnie by było żeby się łączył bluetooth Co najmniej dziwną masz tą wersję wyposażenia. Ładowanie indukcyjne jest (to nie ma nic wspólnego z NFC), a brak nawigacji. Zaktualizuj system multimedialny, to może do Twojej wersji jest firmware obsługujący AA bezprzewodowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaseczek Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Godzinę temu, Robert_B napisał: Co najmniej dziwną masz tą wersję wyposażenia. Ładowanie indukcyjne jest (to nie ma nic wspólnego z NFC), a brak nawigacji. Zaktualizuj system multimedialny, to może do Twojej wersji jest firmware obsługujący AA bezprzewodowo. No właśnie dziwne te wyposażenie w tym nissanie, a co do nfc to myślałem że bez niego indukcja nie działa ale mogę się mylić , bardziej chodziło mi o to że kabelek nie potrzebny bo będzie się cały czas ładował bezprzewodowo, aktualizacja niby najnowsza wgrana w samochodzie, jutro jeszcze przetestuję apke od JaroSz i ewentualnie przedzwonię do salonu bo przecież od czego tam są;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 58 minut temu, jaseczek napisał: [...]jutro jeszcze przetestuję apke od JaroSz[...] To nie jest apka, tylko urządzenie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaseczek Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 41 minut temu, Robert_B napisał: To nie jest apka, tylko urządzenie 🙂 A to podobne coś znalazłem 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Ja pisałem o urządzeniu Apki nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulik76 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 W dniu 22.12.2024 o 16:03, jaseczek napisał: Wiadomo że na krótkich nie na sensu , ale akurat dużo jeżdżę a w tym nissanie mam ładowanie nfc taks fajna półeczka jest,to fajnie by było żeby się łączył bluetooth Nie polecam ładowania bezprzewodowego i Android Auto/Apple CarPlay jednocześnie na dłuższe trasy. Mi kiedyś telefon się "zagotował" po ok 4h takiego używania 😀 Nissan zresztą w instrukcji też zaleca używania kabla na dłuższe trasy. Przynajmniej dla Apple CarPlay o ile dobrze pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi