dar7man Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Wydaje mi się, że to jest właśnie Comfort, bo wielu rzeczy tu nie ma (np. sterownika silnika). CIekawe czy można dopłacić różnice do pakietu Premium czy trzeba kupować cały... Zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) W instalacji elektrycznej są wymienione sterowniki, więc może sterownik silnika też jest objęty. Edytowane 3 Marca przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos1992 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca 8 godzin temu, dar7man napisał: Czy jak moje ubezpieczenie wygląda tak jak w załączniku, to zgaduje że mam wariant Comfort, a nie Premium? Takie dostałem od dealera jak odbierałem samochód na początku roku i teraz się zastanawiam od czego to zależy i czy ktoś mnie nie zrobił w konia 😉 Tak to jest comfort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar7man Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca 7 godzin temu, aquariusmax napisał: W instalacji elektrycznej są wymienione sterowniki, więc może sterownik silnika też jest objęty. Niestety sterownik silnika jak (jak i pewnie kilka innych) nie jest wymieniony, więc ubezpieczenie go nie obejmuje... Obawiam się, że trzeba iść w premium. Różnica w cenie nie jest jakaś dramatyczna (coś koło 900 zł za 2 lata), ale pytanie czy można "dokupić" czy trzeba zapłacić za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca ja kupowałem auto w 2023 więc mogę mieć inne warunki niż Wy, jeśli chodzi o to dodatkowe ubezpieczenie, natomiast podejrzewam, że warunki podstawowej trzyletniej gwarancji producenta mamy takie same. I ona faktycznie większości elementów (np. silnika spalinowego) dotyczy na 3 lata, jednak elementów napędu elektrycznego na 5 lat. W książce gwarancyjnej mam to nawet rozrysowane i rozpisane, co jest objęte pięcioletnią gwarancją. Na pewno silnik elektryczny, falownik, generator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi