przemekzn Opublikowano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Witam, mam problem z note, 1.4 silnik 2008r. , mianowicie auto ma czasami jakieś zawieszenia tzn. przestaje nagle reagować na pedał gazu, po kilku odpaleniach auto normalnie jedzie. (p1564) pojawia się od razu po usunięciu, tempomatu auto nie posiada, z tego co się zorientowałem to taśma na kierownicy mogła się uszkodzić, była ogólnie wymieniana na zamiennik jakieś 2 lata temu. (P2138) Błąd wywala gdy właśnie przestaje reagować na pedał gazu. Auto już było u kilku wymieniaczy ale niestety nikomu nie udało się to naprawić. Była podmieniana przepustnica jak i padał gazu. Najgorsze jest to że potrafi auto jeździć przez 10tys km i nic nie będzie się dziać i nie wiadomo kiedy na jakimś skrzyżowaniu nie reaguje praktycznie na pedał gazu, na obroty wchodzi do max 2tys. Kilka razy zgasisz, odpalisz jedzie dalej normalnie. Czy miał ktoś taki problem z autem ? Edytowane 31 Grudnia 2024 przez przemekzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano Poniedziałek o 18:35 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:35 Cześć ja mam tak samo w navara d22 2004r disel i narazie bez jakich kolwiek rezultatów magicy umywają ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi