rokuska Opublikowano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Witam, zakupiłem ostatnio T32 1.6 DIG-T 5 osobowy i mam do wymiany klocki tarcze tył, jakie polecacie modele, bo jest tego dużo i ciężko wybrać. Planuje wymianę zrobić w zaprzyjaźnionym warsztacie, bo ASO chce 2300zł. Chyba że oryginały gdzieś są w rozsądnej cenie... Pozdro Edytowane 31 Grudnia 2024 przez rokuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszM Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Na tył do T32/5os chyba tylko Bosch robi wysoko-nawęglane (HC) do tego modelu, a cena w miarę normalna jak za zwykłe markowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokuska Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Oj albo nie w tym dziale moje pytanie, albo wszyscy robią w ASO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Ja w swoim po 60 tys km robilem przód w w zwyklym warsztacie. Zakupili TRW i całość kosztowala z robotą w okolicach 800. Nie piszczą, ale troche jednak pylą. Teraz chyba na ATE bym się zdecydowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalp Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia klocki to staram się kupować TRW Lucas i jakoś się na nich nie zawiodłem (i na takich sam jeźdżę), choć ostatnio nie było TRW to Textary i też jest OK 😉 BTW - w xtrailu z tyłu masz elektryczny ręczny - uważaj przy cofaniu tłoczka, żeby nie wyszło w ASO taniej 😉 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokuska Opublikowano 15 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Niestety poszły Delphi, z tłoczkiem było ok. Zobaczymy jak będą się sprawowały, jeżeli to w ogóle odczuje...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi