Julinek Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Witam Jakim programem diagozujecie swoje NQ,chodzi mi głównie o dpf w j10 lift 1.5 dci,interesują mnie parametry takie jak temperatury,poziom sadzy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek1337 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia SIemanko W linkach masz kody zeby wpisac ręcznie w programie Torque, podłączonym przez OBD2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julinek Opublikowano Sobota o 19:03 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:03 Ktoś jeszcze używa jakiejś innej aplikacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman404 Opublikowano Poniedziałek o 14:01 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:01 W dniu 25.01.2025 o 20:03, Julinek napisał: Ktoś jeszcze używa jakiejś innej aplikacji ? Jest jeszcze Nissan DPF Monitor... Sprawdzałem go dzisiaj... Pokazuje temperaturę aktualną, stan wypalania, gramature sadzy i procent zapchania... Odczyt temperatury zgadzał się z odczytem z Car Scannera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi