KarolT Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Cześć, Podłączyłem wideorejestrator do gniazda zapalniczki (przy ładowarce do telefonu) i wszystko fajnie działało, przez kilka dni. Teraz cały czas włącza i wyłącza się zasilanie co 1-2 sekundy zmiana. Jest i nie ma zasilania. To samo widać gdy podłącze pod gniazdo zasilania ładowanie telefonu, na zmianę jest napięcie i nie ma. Czy spotkaliście się z tym? Czy można coś z tym zrobić czy od razu do serwisu jechać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Mam tak podłączony rejestrator od początku i nigdy nie było problemu. Zacznij od próby zmiany wtyczki włożonej do gniazda zapalniczki, a potem to już ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolT Opublikowano 9 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 4 hours ago, PRIMAR said: Mam tak podłączony rejestrator od początku i nigdy nie było problemu. Zacznij od próby zmiany wtyczki włożonej do gniazda zapalniczki, a potem to już ASO. Sprawdzałem na 2 wtyczkach i ta sama sytuacja. W poprzednim samochodzie C4 Grand Picasso też miałem problem z gniazdem zapalniczki z przodu, w drugim rzędzie wszystko działało dobrze. Może takie moje szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi