Tomasz52 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Witam serdecznie ściągnąłem w zeszłym roku nissana x-trail t32 2017 r jest problem z wgraniem jezyka polskiego . Radio nawigacja niebylo problemu, ale zegary nie można zmienić bynajmniej w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Nie można. Języka polskiego nie ma nawet w tych sprzedawanych w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Co prawda nie ma tam zbyt wiele "do grzebajo" 😞 ale mam coś takiego Nissan Pulsar - pierwsze kroki (1).pdf a to chyba ten sam układ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yulas Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu W dniu 13.01.2025 o 17:13, Tomasz52 napisał: Witam serdecznie ściągnąłem w zeszłym roku nissana x-trail t32 2017 r jest problem z wgraniem jezyka polskiego . Radio nawigacja niebylo problemu, ale zegary nie można zmienić bynajmniej w Bydgoszczy Witam! Jaką masz nawi ? LCN3 z napisami na gałkach? Mam rogue t-32 z usa i szukam możliwości przestrojenia FM i odblokowania języków EU. U mnie siedzi firmware F, a w europie były D. Nie wiem czy to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMM1 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Nie zmienisz na j. Polski bo to bananowa Republika 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi