bartsze123 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Mam problem, odłączyłem akumulator i zablokowało mi panel, jest napis z prośbą o pin. Niestety nie mam Pinu, czy jest może jakiś uniwersalny albo ktoś miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2 godziny temu, bartsze123 napisał: Mam problem, odłączyłem akumulator i zablokowało mi panel, jest napis z prośbą o pin. Niestety nie mam Pinu, czy jest może jakiś uniwersalny albo ktoś miał podobny problem? Nie opowiadaj takich rzeczy, że samo odłączenie aku w Pulsarze skutkuje koniecznością podania PIN-u. W Pulsarze radio jest przypisane do WIN i jeżeli nie zmieniasz radia na inne, nic takiego się nie dzieje po odłączeniu aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 14 godzin temu, Bilunia napisał: Nie opowiadaj takich rzeczy, że samo odłączenie aku w Pulsarze skutkuje koniecznością podania PIN-u. W Pulsarze radio jest przypisane do WIN i jeżeli nie zmieniasz radia na inne, nic takiego się nie dzieje po odłączeniu aku Ostatnio wymieniałem aku i normalnie radio działa bez pinu. To chyba ma co innego lub już coś wymienione było na inne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 8 godzin temu, ExploRer napisał: Ostatnio wymieniałem aku i normalnie radio działa bez pinu. To chyba ma co innego lub już coś wymienione było na inne. Dokładnie tak jak piszesz. Już kiedyś jak nie znalazłem w książce serwisowej PIN-u, pytałem o to w ASO. Odpowiedzieli to co napisałem wcześniej. Radio jest przypisane do auta i PIN w tym przypadku nie jest wymagany. Ale po przekładce z/do innego auta, już tak, ale wtedy to już wizyta w ASO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Z tego co pamietam nume VINu dawcy bedzie potrzebny bo inaczej nie znajda pinu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi