Marko2025 Opublikowano Środa o 17:23 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:23 Witam Prośba o pomoc, nie mogę uruchomić systemu. Nissan rok prod. 2020 wersja J11. Software 0821. Mapy wer. 15041_3_21. Połączenie przez przewód USB. Kilka miesięcy temu udało się uruchomić i po kilku miesiącach przerwy chciałem podłączyć ponownie i nic nie działa. Telefon tylko się ładuje i nic więcej. Sprawdzałem kilka przewodów oraz próby na 3 telefonach dalej nic. Telefon sprawdzony u kolegi w innym samochodzie i tam działa. Przeglądając menu radia zakładkę "połączenia" zauważyłem, że w blutooth są wpisy, w wi-fi też natomiast w USB nic nie ma pomimo połączonego przewodem telefonu z radiem. Może tu jest jakiś problem? Można prosić o poradę? Ps. pytanie jeszcze czy wersja software i map jest w miarę aktualna? Pozdrawiam Marko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano Środa o 18:18 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:18 Telefon masz sparowany i podłączony do radia przez BT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano Środa o 18:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:36 Godzinę temu, Marko2025 napisał: Witam Prośba o pomoc, nie mogę uruchomić systemu. Nissan rok prod. 2020 wersja J11. Software 0821. Mapy wer. 15041_3_21. Połączenie przez przewód USB. Kilka miesięcy temu udało się uruchomić i po kilku miesiącach przerwy chciałem podłączyć ponownie i nic nie działa. Telefon tylko się ładuje i nic więcej. Sprawdzałem kilka przewodów oraz próby na 3 telefonach dalej nic. Telefon sprawdzony u kolegi w innym samochodzie i tam działa. Przeglądając menu radia zakładkę "połączenia" zauważyłem, że w blutooth są wpisy, w wi-fi też natomiast w USB nic nie ma pomimo połączonego przewodem telefonu z radiem. Może tu jest jakiś problem? Można prosić o poradę? Ps. pytanie jeszcze czy wersja software i map jest w miarę aktualna? Pozdrawiam Marko nie bardzo rozumiem, co się nie uruchamia? czy nie możesz sparować telefonu z "radiem", czy nie uruchamia ci się komputer samochodu, albo czy nie uruchamia ci się "radio" z mapami itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko2025 Opublikowano Środa o 18:46 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 18:46 Witam Telefon jest sparowany z radiem samochodu przez BT i to działa. Po połączeniu telefonu z radiem za pomocą przewodu USB telefon tylko się ładuje, nie są przesyłane aplikacje na ekran radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano Środa o 19:00 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:00 Podłączasz do portu USB w podłokietniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko2025 Opublikowano Środa o 19:13 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 19:13 Tak, podłączam przewód USB do podłokietnika. Wykonałem też reset do ustawień fabrycznych i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano Czwartek o 05:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 05:59 Dziwna sytuacja. Korzystam z AA na co dzień i nigdy takich problemów nie miałem. Owszem, sporadycznie potrafi się to nie uruchomić (zawiesić), ale to raz na 100 uruchomień. Sprawdzałbym jeszcze inne kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi