patilaps Opublikowano Czwartek o 15:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:59 Dzień dobry, Od ponad roku jestem posiadaczem (a właściwie żona) Nissan Note II DSG (2014). Pierwszy raz spotkałem się z sytuacja że w bagażniku ani pod bagażnikiem nie ma zapasu ani typowej wnęki do włożenia zapasu... Czy to normalny zabieg w tym samochodzie? Coś polecacie? Czy po prostu dojazdówka do bagażnika? Czasami robimy nim dłuższe trasy po kiepskiej drodze i nie chciałbym zostać z przysłowiową ręką w nocniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano Czwartek o 18:15 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:15 Powinieneś mieć zestaw naprawczy do opon z kompresorem. Zdjęcie przykładowe z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano Czwartek o 20:04 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:04 4 godziny temu, patilaps napisał: Dzień dobry, Od ponad roku jestem posiadaczem (a właściwie żona) Nissan Note II DSG (2014). Pierwszy raz spotkałem się z sytuacja że w bagażniku ani pod bagażnikiem nie ma zapasu ani typowej wnęki do włożenia zapasu... Czy to normalny zabieg w tym samochodzie? Coś polecacie? Czy po prostu dojazdówka do bagażnika? Czasami robimy nim dłuższe trasy po kiepskiej drodze i nie chciałbym zostać z przysłowiową ręką w nocniku. przy tak niedużym samochodzie masz całkiem spory dylemat ;). miałem kiedyś Zafirę B z fabryczną instalacją gazową, której butla znajdowała się w miejscu gdzie powinien być zapas. żeby było choć trochę lżej na duchu kierowcy, w schowku bagażnika miałem zestaw naprawczy z kompresorem i płynem do łatania dziur. niestety nie ufam takim wynalazkom, tym bardziej że bardzo często zimą jeżdżę w Bieszczady i w razie problemów na dużym mrozie nie chciałem polegać na wątpliwej chemii. ja nie miałem problemów z miejscem, choć koło zapasowe nieco miejsca zajmuje, wrzuciłem je do bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi